Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Şeb-i Arus toplantısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Şeb-i Arus toplantısı
7-17 Aralık tarihleri arasında organize edilecek olan Hz. Mevlana’yı Anma ve Vuslat etkinlikleri için düğmeye basıldı. Konya heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Şeb-i Arus törenlerini değerlendirdi

"Kardeşlik Vakti" temasıyla 07-17 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan HzMevlâna'nın 744. Vuslat Yıldönümü Anma Etkinlikleri için düğmeye basıldı. Konya heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Şeb-i Arus törenlerini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Konya Valisi Yakup Canbolat, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Milletvekilleri Hüsnüye Erdoğan, Leyla Şahin Usta, Mustafa Baloğlu, Ziya Altunyaldız, M. Uğur Kaleli. Mehmet Babaoğlu, Abdullah Ağralı, Halil Etyemez, H. Ahmet Özdemir ve Ömer Ünal ile AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve İl Kültür Müdürü Abdüssettar Yarar da yer aldı.

Toplantıda Şeb-i Arus törenlerine ilişkin detaylı değerlendirmeler yapıldı ve törenler kapsamındaki programlar masaya yatırıldı.

7-17 Aralık'ta gerçekleştirilecek anma törenlerine ilişkin programın açıklanacağı basın toplantısı ise yarın saat 11.00'da Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un da katılımıyla Bayır Diamond Hotel'de yapılacak. (Hüseyin Altay-Pusula)

 

 

dp5eensw4aavajp.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.