Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'i gerçek belediyecilikle tanıştırmakta kararlıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'i gerçek belediyecilikle tanıştırmakta kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali İzmir TEKNOFEST'te konuştu. Erdoğan, "İzmir'i gerçek belediyecilikle tanıştırmakta kararlıyız" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali İzmir TEKNOFEST'te yaptığı konuşmada, "İzmir başta olmak üzere fetret devri yaşayan şehirlerimizi tekrar hak ettikleri hizmetle buluşmasını sağlayacağız. İzmirlinin iradesini çantada keklik görenlerin işi bundan sonra daha zor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında;

"Son seçimlerde milletimize güven tazelemesiyle Türkiye'nin savunma atılımlarına dokunmaktan özellikle kıfayetsiz muhterislerin heveslerini kursaklarında bıraktık. İktidara giden yolu milletin iradesi yerine FETÖ'den PKK'ya, terör örgütleriyle işbirliğinden arayanlara asla unutamayacakları bir ders verdik. Tavrımızı özellikle daima doğrudan, hizmetten, eser siyasetinden yana kullanarak ülkemizin önünde yeni pencereler açtık. İnşallah 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde bu kazanımları daha da ileriye taşıyacağız.

İZMİRLİ'NİN İRADESİNİ ÇANTADA KEKLİK GÖRENLERİN İŞİ BUNDAN SONRA DAHA ZOR

İzmir başta olmak üzere fetret devri yaşayan şehirlerimizi tekrar hak ettikleri hizmetle buluşmasını sağlayacağız. İzmirli'nin iradesini çantada keklik görenlerin işi bundan sonra daha zor. İstismar siyaseti ile gemisini yürütenlere hep birlikte yeter diyeceğiz.

İZMİR'İ GERÇEK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMAYA KARARLIYIZ

İzmir'i gerçek belediyecilikle tanıştırmakta kararlıyız. Bu şehrin yatırım ve eser hizmet siyasetine ihtiyacı var bunu ancak biz yaparız. Bu noktada bir milat olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.