Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Saadet' sorusuna böyle yanıt verdi: Ağlatma bizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Saadet' sorusuna böyle yanıt verdi: Ağlatma bizi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TRT ortak yayınında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladığı programda altılı masanın küçük ortaklarından Saadet Partisi ile ilgili söylediği sözler gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdulkadir Selvi'nin Saadet Partisi'yle ilgili sorusu üzerine "ağlatma bizi" diyerek cevap verdi.

Programda Abdulkadir Selvi, "Ayasofya'yı açtınız, Taksim'e camiyi yaptınız. Başörtüsü sorununu çözdünüz. Bunlar merhum Erbakan'ın hayalleriydi ama bunu siz gerçekleştirdiniz. Erbakan'ın partisi olan parti..." deyince Erdoğan araya girip titreyen bir sesle "Abdülkadir Bey ağlatma bizi, boş ver karıştırma oraları... Maalesef..." deyip şöyle devam etti: "Maalesef, Erbakan Hocamızın hayallerini gerçekleştiren olmamıza rağmen, onunla yol yürümemize rağmen şu anda birilerinin farklı bir zeminde tam bu adımlara karşı olanlarla beraber olmaları insanı ciddi manada hakikaten yıkıyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.