Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sazan sarmalına alınan Kılıçdaroğlu tarihin en büyük hortumlamasına maruz kalmıştır

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sazan sarmalına alınan Kılıçdaroğlu tarihin en büyük hortumlamasına maruz kalmıştır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Anlaşılan o ki, CHP, seçime beraber gittiği ortakları üzerinden, Türk siyaset tarihinin en büyük yankesiciliğine veya onların çok sevdiği bir ifadeyle söyleyeyim, 'Tarihin en büyük hortumlamasına maruz kalmıştır

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne CHP listesinden giren Millet İttifakı partilerinden İYİ Parti, DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Türkiye Değişim Partisi'nden yaklaşık 40 isim milletvekili seçildi.

CHP TABANINDAN TEPKİ

Bu duruma CHP tabanı ve muhalif medya ve gazeteciler sert tepkiye neden oldu. En dikkat çekici tepkilerden biri de CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan geldi. Özcan, "Davutoğlu'nu kutluyorum, hiç oy almadan 10 milletvekili çıkardı" dedi.

tanju-ozcan.jpg

DAVUTOĞLU TEPKİLER ÜZERİNE PAYLAŞIMI SİLDİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, aralarında Konya'dan meclise giren Hasan Ekici'nin de olduğu, CHP listelerinden çıkardıkları milletvekilleriyle genel merkezden fotoğraf paylaştı.

Davutoğlu paylaşımda, "Milletvekillerimizle ilk grup toplantımızı Genel Merkezimizde gerçekleştirdik. Hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada tepkilerin artması üzerine Davutoğlu paylaşımını sildi.

ad.jpg

davutoglu-ndan-chp-lileri-kizdiran-paylasim-15916658-8991-m.jpgdavutoglu-ndan-chp-lileri-kizdiran-paylasim-15916658-6916-m.jpgdavutoglu-ndan-chp-lileri-kizdiran-paylasim-15916658-7470-m.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: SAZAN SARMALINA ALINAN KILIÇDAROĞLU TARİHİN EN BÜYÜK HORTUMLAMASINA MARUZ KALMIŞTIR

Konu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da gündemine geldi. AK Parti Genel Merkezi'nde, partisinin il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarıyla video konferans yöntemiyle görüşen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu seçimlerin en önemli sonuçlarından birinin de muhalefet cenahında yaşanacak büyük değişim olacağını vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti:

KILIÇDAROĞLU, GÖRDÜĞÜMÜZ KADARIYLA FENA HALDE ÇARPILMIŞTIR!

"Genel başkanları Meclis dışında kalan, seçim kaybeden, baştan sona kötü sınav veren bu partilerin kendi iç muhasebelerinin gecikmeden başlayacağını düşünüyoruz. Anlaşılan o ki, CHP, seçime beraber gittiği ortakları üzerinden, Türk siyaset tarihinin en büyük yankesiciliğine veya onların çok sevdiği bir ifadeyle söyleyeyim, 'Tarihin en büyük hortumlamasına maruz kalmıştır. Bizzat masadaki arkadaşları tarafından 'sazan sarmalına' alınan Kılıçdaroğlu, gördüğümüz kadarıyla fena halde çarpılmıştır. Bunun hesabını CHP Genel Başkanından ve CHP Genel Merkezinden sormak da o partinin seçmenlerine düşer, bizi ilgilendirmez."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.