Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da
Erdoğan, cuma namazını Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Camii'nde kıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon, Rize, Bayburt ve Gümüşhane'yi kapsayan Karadeniz gezisinin ilk durağı Trabzon'da, cuma namazını Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Camii'nde kıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konakladığı otelden ayrılırken, sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları yanlarına giderek selamladı. Vatandaşlar, "Türkiye seninle gurur duyuyor" tezahüratı  attılar. Arap bir turistin çocuğunu kucağına alarak seven Erdoğan, fotoğraf çektirdi. 

Cumhurbaşkanlığına ait otobüsle Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Camii'ne geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yol boyunca kendisini bekleyenlere el salladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, güzergahı üzerinde ve caminin önünde kendisini bekleyen çocuklara da satranç takımı dağıttı. 

Erdoğan'a, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gençlik  ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gümrük ve Tİcaret Bakanı Nurettin Canikli ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan da eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.