Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı: Vergisiz telefon ve bilgisayarın detayları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı: Vergisiz telefon ve bilgisayarın detayları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerine verilecek cep telefonu ve bilgisayar desteğinin detaylarını aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Bugün toplanan Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, OVP, Karabağ operasyonu, Aile ve Gençlik Bankası, gençlere telefon ve internet desteği ve Yeni Anayasa düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

10 GB ÜCRETSİZ İNTERNET

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti: "Örgün eğitimli üniversiteli gençlere cep telefonu ve bilgisayar desteğini hayata geçiriyoruz. Cep telefonu için 5 bin 500 liraya kadar destek vereceğiz. Bilgisayarlar için de yüzde 16,7 gibi bir bilgisayar desteği sağlayacağız. Bir hakla sınırlı olmak üzere aylık 10 gb kota tanımlıyoruz. İstedikleri operatörden kullanabilecekler. Her iki desteğe ilişkin detaylar bakanlıklarla belirlenecek. 18 yaşına giren gençlerimize bir yıl süreyle geçerli olmak üzere genç kart vereceğiz. Bu karta sahip gençler sinema, tiyatro gibi etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanabilecekler."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.