Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e çok sert tepki: Bu cinnet halinden çık

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e çok sert tepki: Bu cinnet halinden çık
Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Gazze'ye yönelik dün gece yoğunlaşan İsrail bombardımanları üzerine "İsrail cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işgalci İsrail'in işgaline karşı çağrısında bulunarak, "İsrail zulmü karşısında Filistin halkının yanında olduğumuzu haykıracağımız Büyük Filistin Mitingi’ne, İstanbul Atatürk Havalimanı’na davet ediyorum." dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdoğan, "Gazze’ye yönelik sürekli artan ve dün gece yoğunlaşan İsrail bombardımanları yine kadınları, çocukları, masum sivilleri hedef almış, yaşanan insani krizi derinleştirmiştir. İsrail derhâl bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalıdır. Tüm kardeşlerimi bugün, bu çağrılarımızı daha güçlü yapacağımız, İsrail zulmü karşısında Filistin halkının yanında olduğumuzu haykıracağımız Büyük Filistin Mitingi’ne, İstanbul Atatürk Havalimanı’na davet ediyorum." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.