Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e hançer uyarısı!

"Bay Kemal'i sırtından hançerleyerek koltuğundan indirdiler. Aynı hançer, her an kendi sırtına da inebilir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP alaca karanlık siyasetinin içine girmiş durumda. Bünyesini kuşatan, ihanet üzerinde yükselen alaca karanlık siyasetini ülkeye bulaştırmasına izin veremeyiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı Kongre Merkezi'nde düzenlenen, AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

aa-20240209-33661257-33661255-ak-parti-antalya-ilce-belediye-baskan-adaylari-tanitim-toplantisi.jpg

Salondakilere, "31 Mart akşamına hazır mısınız? Gümbür gümbür geliyor musunuz? Madem ki kefeni giydik o zaman gereğini yapacağız" diye seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"ÖZGÜR EFENDİ'NİN SESİ SOLUĞU ÇIKMIYOR!"

"Çantada keklik olarak gördükleri belediyeler için CHP'de tam anlamıyla 'Belediyeler Meydan Muharebesi' yaşanmaktadır. CHP'nin acemi genel başkanı, aday belirleme üzerinden aklınca bize laf atıyordu, 'Karşımıza çıkaracak aday bulamıyorlar' diye. Şimdi Özgür Efendi'nin sesi soluğu çıkmıyor.

BAY KEMAL'İ HANÇERLEYİP ANKARA'DA BİR OFİSİN DÖRT DUVARI ARASINA VEBALI GİBİ HAPSETTİLER."

Biz Bay Kemal ile en azından açıktan ve aleni milletin gözü önünde cereyan eden siyasi bir mücadele yürütüyorduk. Kendisiyle çoğu zaman anlaşamazsak da siyasette muhatabımızın kim olduğunu biliyorduk. İşte bunlar Bay Kemal'i sırtından hançerleyerek koltuğundan indirdiler, Ankara'da bir ofisin dört duvarı arasına vebalı gibi hapsettiler."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de aynı durumu yaşamaması için dikkatli hareket etmesi gerektiğini belirten Erdoğan, "Aynı hançer, her an kendi sırtına da inebilir. Gerçekten de CHP bir alaca karanlık siyasetinin içine girmiş durumdadır. CHP'nin bünyesini kuşatan, ihanet üzerinde yükselen alaca karanlık siyasetini ülkeye bulaştırmasına izin veremeyiz." ifadesini kullandı.

Muhalefet partisine oy verenlerin de bu tablodan rahatsızlık duyduğunu belirten, Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüzdeki seçimler, şehirlerimizin gerçek belediyecilikle buluşmasının yanında CHP'de taşların yerine oturmasına da yardımcı olacaktır. Tabii biz bunların hepsine siyasetin cilvesi diye bakıyor, asıl olarak işimize odaklanıyoruz. Ülkemizi nasıl 2023 hedeflerine dayalı orta ve uzun vadeli programlarla bugüne getirdiysek Türkiye Yüzyılı vizyonuyla da geleceğe taşıyacağız. Hep söylediğimiz gibi bizim her alanda hayata geçirecek daha çok eserimiz, milletimize kazandıracak daha çok hizmetimiz var."

aa-20240209-33662012-33662006-cumhurbaskani-erdogan-antalyada-ak-parti-aday-tanitim-toplantisina-katildi.jpg

CUMHUR İTTİFAKI ANTALYA ADAYLARI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Akseki - İbrahim Özkan, Aksu - Durmuş Kaan Şahin, Döşemealtı - Bekir Kıvrım, Elmalı - Ali Gökçe, Gündoğmuş - Ali Gülen, İbradı - Hatice Sekmen, Kaş - Mutlu Ulutaş, Kemer - Rahman Şeker, Kepez - Rıza Sümer, Konyaaltı - Durali Kolpak, Kumluca - Hüseyin Orhantekin, Manavgat - Süleyman Okudan, Muratpaşa - Özdemir Manavoğlu, Serik - Veli Vural, Alanya - Adem Murat Yücel (MHP), Demre - İbrahim Oğuz (MHP), Finike - Cenk Şimşek (MHP), Gazipaşa - Mustafa Aksoy (MHP), Korkuteli - Sadık Önal (MHP)"

Toplantının yapıldığı salonda "Anayız, bacıyız, kadınız, Antalya'nın altın çağına hazırız, kararlıyız", "Antalya'nın altın çağı başlıyor" pankartı ile AK Parti ve Türkiye Yüzyılı amblemleri yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından 19 ilçe belediye başkan adayını alfabetik sıraya göre çağırarak tanıttı. Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, milletvekilleri, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü de katıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.