Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan "14 Mayıs seçimi" paylaşımı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan "14 Mayıs seçimi" paylaşımı
"Türkiye güven, istikrar ve kalkınmaya 'evet' diyerek Cumhurbaşkanı'mız ile Türkiye Yüzyılı'nda yükselişe devam arzusunu güçlü bir şekilde ifade etmiştir"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 14 Mayıs'ta Türkiye'nin güven, istikrar ve kalkınmaya "evet" diyerek, Türkiye Yüzyılı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yükselişe devam etme arzusunu güçlü bir şekilde ifade ettiğini bildirdi.

Oktay, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne ilişkin paylaşımında, "14 Mayıs'ta milletimiz 'Yeter! Söz de karar da gelecek de milletindir' diyerek geleceğe mührünü vurmuştur. Türkiye, güven, istikrar ve kalkınmaya 'evet' diyerek Cumhurbaşkanı'mız ile Türkiye Yüzyılı'nda yükselişe devam arzusunu güçlü bir şekilde ifade etmiştir. Türkiye'nin parlak geleceği için 'Durmak yok, yola devam.' Teşekkürler Türkiye." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.