Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri ve bazı siyasiler Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutladı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri ve bazı siyasiler Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutladı
ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri ve bazı siyasiler, sosyal medyadan yayımladıkları mesajlarla Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ı...

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri ve bazı siyasiler, sosyal medyadan yayımladıkları mesajlarla Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ı kutladı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ı ve taraftarlarını tebrik etti.

- Bakan Koca'dan Beşiktaş taraftarlarına uyarı

Beşiktaş'ı ve taraftarını kutlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs uyarısında bulundu.

Koca, "An itibariyle, Beşiktaş camiasının salgınla mücadelenin sıkı taraftarı olmayı sürdüreceğine inanıyorum. Sevinçleri paylaşırken riskten uzak duralım." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ı kutladı.

AK Parti Genel Başkanvekilleri Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım ile AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Beşiktaş'ı şampiyonluğu dolayısıyla tebrik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.