Cumhurbaşkanlığı Kültür Ve Sanat Büyük Ödülleri

Cumhurbaşkanlığı Kültür Ve Sanat Büyük Ödülleri
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy:- "Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerini alan her biri ayrı ayrı bu milletin gönlünde taht kurmuş bilim ve sanat insanları Mehmet İpşirli, Türker İnanoğlu, Erol Sayan ve İzzet Keribar'ı gönülden tebrik

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerini alan her biri ayrı ayrı bu milletin gönlünde taht kurmuş bilim ve sanat insanları Mehmet İpşirli, Türker İnanoğlu, Erol Sayan ve İzzet Keribar'ı gönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ersoy, Twitter hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu'nda, bu yıl Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerini kazananları tebrik etti.

Bakan Ersoy, paylaşımında şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerini alan her biri ayrı ayrı bu milletin gönlünde taht kurmuş bilim ve sanat insanları Mehmet İpşirli, Türker İnanoğlu, Erol Sayan ve İzzet Keribar'ı gönülden tebrik ediyorum. Bu yılki 'Vefa Ödülü' ise dizelerinde eşsiz bir şekilde işlediği birlik ve beraberlik hisleriyle her gün içimizi titreten, İstiklal Marşımızın unutulmaz şairi Mehmet Akif Ersoy'a layık görüldü. Şükran ve rahmetle anıyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.