Dağ Bisikleti Şampiyonasında Konyalı pedallardan 3 derece

Dağ Bisikleti Şampiyonasında Konyalı pedallardan 3 derece
Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile Tuncer Salihoğlu Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası 200’ye yakın sporcunun katılımıyla Alanya Kızılalan Kent Ormanında gerçekleştirildi.

Yarışlarda Konya Gençlik Spor Kulübü’nden Emre Yuca genç erkeklerde, Akören Belediyesi Kültür Spor Kulübü’nden Muhammed Ali Sünbül erkekler U17 kategorisinde birinci olarak kürsünün ilk basamağında ye aldı. Yarışlarda U15 genç erkeklerde yarışan Taşkent Spor Kulübü’nden Necdet Günaydın da üçüncü oldu.

dag-bisikleti-1.jpg

Dereceye giren sporculara madalyalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı ve organizasyon yetkilileri verdi.

dag-bisikleti-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.