Darbe iması yapan AYM üyesinin Kardeşi FETÖ'den ceza almış!

Darbe iması yapan AYM üyesinin Kardeşi FETÖ'den ceza almış!
Gazeteci Cem Küçük, darbe iması yapan Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın kardeşinin FETÖ üyeliğinden yargılandığını söyledi.

Katıldığı televizyon programında Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın darbeyi ima eden Twitter paylaşımları hakkında açıklamalarda bulunan gazeteci Cem Küçük, "Anayasa Mahkemesinin bir üyesi olarak kalkacaksınız bal gibi ışık yandığında Talat Aydemir'den beri darbe anlamına gelmektedir. Darbe olursa İçişleri Bakanlığı önleyecek, Ben darbeler tarihine özellikle 1960 darbesine çok çalıştım, AK Parti'de soğuk kanlı davranan ismiler bile tweet atıyor. Bu saatten sonra Engin Yıldırım o koltukta oturamaz. Attığın tweet'in arkasında dur. Burada ilk defa bir şey söyleyeceğim. Engin Yıldırım'ın kardeşi Deniz Yıldırım FETÖ üyeliğinden yargılanmış biridir. Bank Asya'ya 41 bin lira attığı için ceza almıştır. Suç şahsidir ancak, devlette memur olacak kişilerin güvenlik kaydına bakılmaması gerekçesini Engin Yıldırım bunun için mi aldı. Kardeşinin ceza aldığını herkes biliyor. Kardeşini kurtarmak için mi bunu yapıyorsun." diyerek şoke eden bilgiyi herkesle paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.