Data Center Türkiye Konferansı için geri sayım başladı

Data Center Türkiye Konferansı için geri sayım başladı
Türkiye’nin en önemli konferansları arasında bulunan Data Center Türkiye Konferansı, 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Data Center Türkiye Konferansı (DCT 2014), 15 Ekim tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. DCT 2014, Türkiye’de veri merkezlerine ait , çok fazla çeşitli konuların tartışılacağı bir platform olma sıfatı taşıyor. Bilişim Altyapı Sistemcileri Derneği tarafından gerçekleştirilecek bu kongrenin amacı, veri merkezleri parametrelerinin ve bilişim altyapı sektörünün tüm boyutları ile değerlendirilmesi ve en nihayet gelişmeler ile uygulamaların pek çok fazla açıdan tartışılıp, ele alınabileceği bir yer oluşturmak olarak öne çıkıyor.

 Kongreye, BT yöneticileri, veri merkezi yöneticileri, danışmanlar, veri merkezi tasarımı yapanlar, tatbikat yapan sistem entegratörleri, üretici ve tedarikçi şirketlerin yetkilileri, akademisyenler, bürokratlar ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin katılması beklenmekte .

Bilişim Altyapı Sistemcileri Derneği’nin (BASİD) emekleri ile ilk defa 2013 senesinde bir günlük bir toplantı olarak yapılan Data Center Türkiye Konferansı’nın bu sene ikincisi Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşecek. Bu sene konferansın tüm organizasyonunu Konferans Düzenleme Kurulu’nda da yeralan bilişim sektörü kökenli CRESGA Organizasyon üstlenmiş durumdadır.

 Konferans paralel oturumlarla desteklenecek

Data Center Türkiye Konferansı çerçevesinde, bir gün içinde fakat üç paralel oturum gerçekleştirileceğini ifade eden Rahmi Bıyıklı, “Veri merkezleri alanında çalışan katılımcıların, şirketlerin ve halk kurumlarının birbiriyle tanışıp birbirinden haberdar olmalarını, veri merkezleri alanında kullanılan yeni teknolojileri gözden geçirmeyi hedefliyoruz” olacak şekilde görüş ifade etti .

Konferansı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Boğaziçi Üniversitesi, Teleiletişim ve Enformatik Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne ve Internet Teknolojileri Derneği gibi kurumlar da destekliyor.

Data Center Türkiye Konferansı için arka sayım başladı

 

Kaynak: vatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.