David Beckham'ın oğlu Arsenal'de

David Beckham'ın oğlu Arsenal'de
İngiliz efsane David Beckham'ın 15 yaşındaki en büyük oğlu Brooklyn de profesyonel futbol kariyerine başladı.

Brooklyn Beckham’ın, İngiliz devi Arsenal ile anlaşma imzaladığı iddia edildi. Kuzey Londra ekibinin, 15 yaşındaki Brooklyn ile bir yıllık sözleşme yaptığı, altyapı hocalarının gözüne girmesi halinde  genç  yetenek ile önümüzdeki sezonu da kapsayan  yeni  bir anlaşma imzalanacağı belirtildi. 

Arsenal idarecilerinden yapılan açıklamada, "Brooklyn yetenekli bir çocuk . Tüm çalışmalarda öne çıktı. Başka takımlar da peşinden koşuyor. Brooklyn’in büyük bir takımla anlaşma imzalayacağı konusunda şüphe yok. Arsenal, onun büyük bir yeteneğe sahip olduğunu biliyor. Bu imza ile Manchester United ve Chelsea’yi aynı anda ekarte etti. Önümüzdeki ya onun Arsenal ile ciddi bir paraya anlaştığına şahit olabiliriz" dedi. 

Brooklyn’in 12 yaşındaki kardeşi Romeo da bir Arsenal  hayranı . Romeo, son bir yıldır Arsenal’in 13 yaş altı oyuncularının yer aldığı küçükler takımında forma giyerken, aynı zamanda Burberry için de  modellik  yapıyor. Erkek kardeşlerin en küçüğü olan 9 yaşındaki Cruz ise aynı takımın 10 yaş altı grubunda oynuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.