Davutoğlu ve Merkel Gaziantep'e gidecek

Davutoğlu ve Merkel Gaziantep'e gidecek
Başbakan Davutoğlu ile Almanya Başbakanı Merkel, cumartesi Gaziantep'te Suriyeli mültecilerle bir araya gelecek- Davutoğlu ve Merkel'e AB Konseyi Başkanı Tusk ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Timmermans da eşlik edecek

ANKARA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Almanya Başbakanı Angela Merkel, Gaziantep'te Suriyeli mültecilerle bir araya gelecek.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre Davutoğlu, cumartesi Merkel, AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile heyetlerarası görüşmeler yapacak.

Davutoğlu, Merkel, Tusk ve Timmermans daha sonra Gaziantep Üniversitesi Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek Türkiye-AB Suriyelilere Yardım Programı açılış törenine katılacak.

Ardından Nizip Geçici Barınma Merkezi'ne hareket edecek liderler, burada incelemelerde bulunduktan sonra dörtlü basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.