Davutoğlu'ndan önemli ABD açıklaması

Davutoğlu'ndan önemli ABD açıklaması
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kerry'nin açıkladığı ABD ile gerçekleştirilecek operasyonla ilgili açıklama yaptı.

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, dün yaptığı açıklamada ABD'nin Türkiye ile DAEŞ ve Suriye sınırındaki güvenliği sağlamaya yönelik operasyona başladığını belirtmişti.

''BİZİM SÖZÜMÜZ ESAS TEŞKİL EDER''

Yunanistan Başbakanı ile ortak basın açıklaması düzenleyen Ahmet Davutoğlu, bir muhabirin hatırlatması üzerine Kerry'nin bu açıklamalarına yanıt verdi. Davutoğlu,''Suriye krizi çözülmeden, dünyanın bu mülteciler sorunu başta olmak üzere meseleleri halletmesi de mümkün değil baş etmesi de mümkün değil. Her türlü alınabilecek tedbiri uluslararası koalisyon çerçevesinde ve tek taraflı olarak gerektiği zaman atarız. Bu bağlamda bizden gelecek açıklamalar esas teşkil eder." (Haber 7)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.