Davutoğlu'nun Kılıçdaroğlu itirafı siyasete bomba gibi düştü

Davutoğlu'nun Kılıçdaroğlu itirafı siyasete bomba gibi düştü
 Editör
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP listelerinden Meclis'e giren Gelecek Partisi'nin genek başkanı eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Seçimlerde yaşananları gördükten sonra Kılıçdaroğlu'na destek vermezdim" dedi.

Siyaset Ahmet Davutoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki söylemlerini konuşuyor.

Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu ile ittifak yapan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, yaptığı açıklama ile pişman olduğunu itiraf etti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da gazetecilerle bir araya geldi.

"KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VERMEZDİM"

Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimlere yönelik dikkat çeken açıklamalar yapan Davutoğlu, şimdi aynı durum olsa Kılıçdaroğlu'na destek vermeyeceğini söyledi.

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu’na Alevi ve Kürt bir cumhurbaşkanının Türkiye demokrasisi adına olumlu olacağı için destek verdiğini açıkladı.

SEÇİM KAYBETTİREN HATALARI AÇIKLADI

Seçimin neden kaybedildiği ile ilgili de konuşan Davutoğlu üç stratejik hatayı sıraladı.

Davutoğlu bu hataları terörle mücadelede ortak tavır alınmaması, Kılıçdaroğlu’nun seccadeye bilinçsiz de olsa basmış olması ve iktidarın bu iletişim kazasını lehine çevirmesi, Akşener’in masadan kalkması olarak sıraladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.