DEAŞ'ın kabusu: 2 bin 402 şüpheli güvenlik güçlerinin pençesinde!

DEAŞ'ın kabusu: 2 bin 402 şüpheli güvenlik güçlerinin pençesinde!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:- "1 Haziran 2023'ten günümüze kadar DEAŞ'a yönelik toplam 1162 operasyon düzenlendi, operasyonlarda 2 bin 402 şüpheli yakalandı"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü DEAŞ'a yönelik 5 ilde eş zamanlı yapılan Bozdoğan-6 operasyonunda 47 zanlının yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonun Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı kapsamında, İstanbul, Kırıkkale, Ankara, Adana ve Bursa il emniyet müdürlüklerince yapıldığını belirtti.

Operasyonda DEAŞ terör örgütü kapsamında çalışmalar gerçekleştiren İstanbul'da 22, Kırıkkale'de 1, Ankara'da 15, Adana'da 2 ve Bursa'da 7 şüphelinin gözaltına alındığını bildiren Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

"1 Haziran 2023'ten günümüze kadar DEAŞ'a yönelik toplam 1162 operasyon yapıldı, operasyonlarda 2 bin 402 şüpheli yakalandı." bilgisini paylaşan Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti.

Bakan Yerlikaya, paylaşımında Bozdoğan-6 operasyonuna ait görüntülere de yer verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.