Değerlendirme toplantısı yapıldı

Değerlendirme toplantısı yapıldı
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, 2020 Yılı Değerlendirme, 2021 Yılı Planlama ve Bilgilendirme Toplantısı’nda federasyon il temsilcileri ile bir araya geldi.

 

. Yıl boyunca şehirde yapılacak Spor Faaliyetleri, Türkiye Şampiyonaları ve 2021 Konya İslami Dayanışma Oyunları değerlendirildi. Toplantıda Federasyon İl Temsilcilerinin görüş ve taleplerini dinleyen Şahin, yıl boyu tüm faaliyetlerde titizlikle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

KONYA SPORUNUN VE SPORCUSUNUN HİZMETİNDE OLACAĞIZ

İl Müdürü Şahin, “Birçok alanda olduğu gibi sporda da Pandemi etkisini göstererek maalesef istediğimiz projeleri ortaya koyamadık ve hedeflerimize ulaşamadık. Ancak, şartlar ne olursa olsun sizlerle birlikte bizler azmimizden gayretimizden ve hedeflerimizden asla vazgeçmedik. Hazreti Mevlana’nın ‘‘Mum olmak kolay değildir, ışık saçmak için önce yanmak gerek’’ sözünden anlaşılacağı üzere sporda Konya’mızı marka şehir haline getirmek için öncelikli olarak sizlerle birlikte bizler var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Pandemiye rağmen Konya sporunu zirveye taşıyabilmek adına yeni projelerimiz ve stratejilerimiz ile 2021 yılına başlamış bulunuyoruz. ‘‘Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır’’ sözünden hareketle ben yürekten inanıyorum ki, bu yıl ve bundan sonraki yıllar kesinlikle farklı olacak. 2020 yılında kaybettiğimiz bütün değerleri yeniden kazanma ve bu değerleri zirveye taşıma yılları olacaktır. Pandeminin seyrine göre gerek online, gerek sahada sizlerle antrenörlerimizle ve Gençlik Spor ailemizin diğer fertleri ile birlikte çok yoğun bir şekilde çalışarak Konya sporunun ve sporcusunun hizmetinde olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.