Deha’lı özel çocuklar yaza “Merhaba” dedi

Deha’lı özel çocuklar yaza “Merhaba” dedi
Deha Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Yaza Merhaba” etkinliğinde eğitim gören özel çocuklar ve aileleri unutamayacakları bir gün geçirdi.

Etkinliğe, Merkez Kurucuları Veli Çoban, Hayati Büyükbaş, Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hacı Koyuncu katıldı.

Deha Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kır ve havuzlu bahçesinde düzenlenen Yaza Merhaba Partisi’nde özel eğitim alan çocuklar, eğitimcileri ve aileleri 4 saat süren etkinlikte buluştu.

Havuz başında gerçekleştirilen protokol konuşmalarında ilk sözü alan Merkez Eğitim koordinatörü Mukadder Atılgan’ın yaptığı selamlama ve açılış konuşmasının ardından Kurum Müdürü Duygu Çoban Büyükbaş, “ Deha Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak özel çocuklarımıza en iyi hizmeti verebilme adına gece-gündüz çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Yaza Merhaba etkinliğimize destek olan ve her zaman bizlerin ve özel çocuklarımızın yanında olan Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş ve Başkan Yardımcımız Ahmet Şenyiğit ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Hacı Koyuncu’ya teşekkürü bir borç biliriz “ dedi.

Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit, Meram Belediyesi olarak farkındalık oluşturmak ve özel çocuklara hayatını kolaylaştırmak adına her zaman destek olacaklarını söyledi.

Protokol konuşmalarının ardından Deha Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Duygu Çoban Büyükbaş, özel çocuklara ve merkezlerinin her zaman yanında olan Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit’e bir teşekkür plaketi takdim etti.

Yaza Merhaba etkinliğine katılan özel çocuklar ve aileleri Deha Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi içerisinde yer alan havuz ve kır bahçesinde kurulan stantlarda yapılan ikramlarla ve müzik eşliğince gönüllerince bir gün geçirdiler.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.