Demba Ba'dan şaşırtan istatistik

Demba Ba'dan şaşırtan istatistik
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Demba Ba, Galatasaray maçıyla birlikte ilginç bir istatistiğe imza attı.
Beşiktaş’ın Galatasaray'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonunda ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Bu sezon Beşiktaş formasıyla en çok gol atan isim olan Senegalli oyuncu, Galatasaray maçını şut çekemeden tamamladı.
 
Demba Ba Maçı Şut Çekemeden Tamamladı
 
Beşiktaş’ın bu sezon en çok gol atan oyuncusu konumunda bulunan Demba Ba, Galatasaray karşısında kaleye şut çekemedi. Demba Ba son 3 haftada kaleye şut çekemezken en son 12.haftada Karabükspor’a karşı gol bulmuştu. 
 
16. HAFTANIN DİĞER İSTATİSTİKLERİ ŞÖYLE
 
Muslera Galatasaray Kariyeri Boyunca Beşiktaş’a Karşı Maç Kaybetmedi
 
Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, kariyeri boyunca Beşiktaş’a karşı 9 maça çıktı. Muslera bu 9 maçta da yenilgi görmedi. Muslera 9 maçta kalesinde ise 8 gol gördü. (Hükmen ilan edilen geçen sezonki maç dahil değil)  
 
Slaven Bilic, Galatasaray ve Fenerbahçe Karşısında Galibiyet Alamadı
 
Beşiktaş geçen sezon Slaven Bilic yönetiminde Süper Lig’de ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe karşısında galip gelememişti. Galatasaray karşısında sahasında 2-1 devam eden maçı hükmen kaybeden deplasmanda ise 1-0 mağlup olan Beşiktaş takımı Fenerbahçe ile deplasmanda 3-3 sahasında 1-1 berabere kalmıştı. Slaven Bilic bu sezonda sahasında hem Fenerbahçe hem de Galatasaray karşısında 2-0’lık skorlarla kaybetti. 
 
 
 
Beşiktaş Bu Sezon Süper Lig’de En Çok Kırmızı Kart Gören Takım ( 7 Kez )
 
Beşiktaş Süper Lig’de bu sezon oynadığı 16 maçta 7 kez kırmızı kart gördü. SAİ K.Erciyesspor maçında Gökhan Töre, Fenerbahçe maçında Olcay Şahan, İ.Başakşehir maçında Pedro Franco ve İsmail, Karabükspor maçında Mustafa Pektemek, Torku Konyaspor maçında Atiba, Galatasaray maçında Veli kırmızı kart gördü. Beşiktaş 7 kırmızı kartla ligin en çok kırmızı kart gören takımı olurken bu haftaki rakibi Galatasaray ise bu sezon Süper Lig’de kırmızı kart görmedi. 
 
Burak Yılmaz Süper Lig’de Bu Sezon Kaleye En Çok İsabetli Şut Çeken Oyuncu. ( En Çok Gol Atan İki Oyundan Biri)
Süper Lig’in bu sezon kaleye en çok isabetli şut çeken oyuncusu Galatasaraylı Burak Yılmaz oldu. Burak Yılmaz 25 isabetli şut ile bu alanda ilk sırada yer alırken 11 gol kaydetti. Burak Yılmaz böylece ilk 16 haftada en çok gol atan iki oyuncudan biri oldu. Burak Yılmaz dışında Akhisar Belediyespor takımında Gekas 11 gol kaydetti. 
 
Felipe Melo Süper Lig’de En Çok Golü Beşiktaş’a Karşı Attı (4 Gol)
 
Felipe Melo Süper Lig kariyeri boyunca en çok golü Beşiktaş’a karşı kaydetti. Beşiktaş karşı oynadığı 9 maçta 4 gol atan Felipe Melo, ayrıca bu sezon Süper Lig’de ilk golünü de Beşiktaş maçında atmış oldu. Melo’nun Süper Lig’de gol attığı takımlar: Beşiktaş 4, Karabükspor 2, SAİ K.Erciyesspor 1, Mersin İdman Yurdu 1, Samsunspor 1, Eskişehirspor 1, Fenerbahçe 1, Antalyaspor 1, Kayserispor 1, Gençlerbirliği 1, Trabzonspor 1 gol
 
Sabri Sarıoğlu Son 4 Haftada 3 Asist Yaptı
 
Galatasaray’ın defans oyuncusu Sabri Sarıoğlu Süper Lig’in son 4 haftasında arkadaşlarına 3 gol pası verdi. Sabri Sarıoğlu 13.haftada Torku Konyaspor maçında 1 asist, 14.haftada Mersin İdman Yurdu karşısında 1 asist ve 16.haftada Beşiktaş karşısında 1 asist yaptı. Sabri bu sezon Süper Lig’de Galatasaray’ın en çok gol pası veren iki oyuncusundan biri oldu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.