Demirkol 'En İyi Erkek Oyuncu' Olmak İçin Yarışacak

Demirkol 'En İyi Erkek Oyuncu' Olmak İçin Yarışacak
Başrol oynadığı filmlerle uluslararası alanda başarı yakalayan Doğu Demirkol, 18. Frankfurt Türk Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu" adayı gösterildi

İSTANBUL (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile Türkiye'nin Frankfurt Başkonsolosluğu'nun desteklediği, Kültürlerarası Transfer Derneği, Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından düzenlenen 18. Frankfurt Türk Film Festivali, 13-19 Ekim arasında düzenlenecek.

Festival kapsamında düzenlenen yarışmada, Doğu Demirkol "Ölümlü Dünya" adlı filmindeki rolüyle "En İyi Erkek Oyuncu" kategorisinde yarışacak.

İlk olarak BKM Mutfak'ta yaptığı stand-up gösterileriyle daha sonra da "Güldür Güldür Show" adlı programdaki performansıyla adını duyurmayı başaran genç oyuncu, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştireceği yeni sezonun ilk gösterisine hazırlanıyor.

Doğu Demirkol, bu sene Nuri Bilge Ceylan'ın Cannes'da yarıştığı ve şu günlerde Oscar adaylığı gündemde olan "Ahlat Ağacı" filminin başrol oyuncusu olarak yakaladığı başarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Muhabir: Aişe Hümeyra Bulovalı


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.