'Demirören hırsızlık mı yaptı?'

'Demirören hırsızlık mı yaptı?'
Beşiktaş Kulübü'nün 18 Mart 2013 tarihli Genel Kurul Toplantısı'nda ibra edilmemesi üzerine 'hükmen ibra' davası açan Yıldırım Demirören'in, bu talebi mahkemece reddedildi. Demirören'in avukatı, dava dilekçesinde, "Müvekkilim hırsızlık mı yaptı?" ifadeler

Şu anda TFF Başkanlığı yapan Beşiktaş 'ın eski başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte Ertunç Soğancıoğlu ve Mehmet Soysal'ın, Beşiktaş Kulübü'nün 18 Mart 2013 tarihinde yapılan Genel Kurulu ile ilgili 'hükmen ibraya karar verilmesi' talebi kabul edilmedi.

'YÖNETİM KUSURSUZ DEĞİLDİ'

 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Demirören'in avukatı, İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi'ne sunduğu dava dilekçesinde, müvekkillerinin ibra edilmemesi hakkında "Hırsızlık mı yapmışlardır?" diye sormuştu. Mahkeme ise kararını şu ifadelerle açıkladı:

 

Beşiktaş'ın 21 Mayıs 2014 tarihli dilekçesinde UEFA tarafından verilen ve CAS tarafından onanan karara göre, davacıların yönetimde bulundukları döneme ilişkin yanlış veya eksik beyanında bulunmak suretiyle şirketi zarara soktukları hususları ile bilançoda gereği gibi belirtilmeyip üyelerden saklamak suretiyle bilançonun gerçek durumunun görülmesine bilinçli olarak engel olduğu tespit edilmiştir. Davacıların kusursuz bir yönetim gerçekleştirdiğinin ispatlanamadığı gerekçesiyle davanın reddine karar verildi."  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.