Konyasporlu Deniz Ertaş'a kanca: "A Milli Takım formasını giydirmek için sürekli arıyorlar!"

Konyasporlu Deniz Ertaş'a kanca: "A Milli Takım formasını giydirmek için sürekli arıyorlar!"
Aynı zamanda annesinden dolayı Moldova vatandaşı da olan Konyaspor'un gelecek vadeden genç milli kalecisi Deniz Ertaş kendisini Moldova Milli Takımı’na çağırdılarını ifade etti.

Konyaspor'un gelecek vadeden genç milli kalecisi Deniz Ertaş, Moldova Futbol Federasyonu tarafından sürekli olarak arandığını söyledi.

Spor Arena'dan Muhammet Duman'a konuşan Deniz Ertaş, Konyaspor ve gelecek planlaması hakkında açıklamalarda bulundu.

'KONYASPOR’U HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK İSTİYORUZ'

Sezonu değerlendiren genç kaleci kötü bir sezon geçirdiklerini bu sezon Konyaspor’u hak ettiği yere taşımak için çalışacaklarını belirten Deniz Ertaş, “Lige başlarken hedefimiz Süper Lig’i en yüksek potada bitirmekti. Fakat aldığımız kötü sonuçlarla birlikte o hedeften uzaklaştık. Bu süre içinde tek hedefimiz Konyaspor’u Süper Lig’de tutmak oldu. Son haftalarda takıma Ali Çamdalı hocamızın gelmesiyle birlikte iyi sonuçlar aldık. Bununla beraber ligde kaldığımız için çok mutluyuz. İnşallah önümüzdeki sezon daha iyi çalışarak Konyaspor’u layık olduğu yerlere çıkarmak istiyoruz” dedi.

galatasaray-tumosan-konyaspor.jpg

'GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ UYUYAMADIM'

Galatasaray maçında ilk 11’de başlayacağını öğrendiğinde gece uyuyamadığını ifade eden 19 yaşındaki kaleci, “Maçtan 1 gün önce yaptığımız son antrenmanda ilk 11’de oynayacağımı öğrendiğimde heyecanlandım. Bu arada maçtan önceki gece uykuya dalmakta epey zorluk yaşadım. Sürekli olarak maçta neler yapabileceğimi düşünüyordum. Ailemi aradım ve onlar da bana moral ve motivasyon anlamında destek oldular. Fakat her ne kadar heyecanlı olsam da heyecanımı dışarıya yansıtmamaya çalıştım. O heyecan stadyuma gelesiye kadar içimde hep vardı. Isınmak için sahaya çıktığımda her şeyi bir kenarı bıraktım. Sahaya tam olarak odaklanıp elimden geleni yapmaya çalıştım. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

'MOLDOVA MİLLİ TAKIMI’NA ÇAĞIRIYORLAR'

Aynı zamanda Moldova pasaportuna da sahip olan Deniz Ertaş, Moldova Futbol Federasyonu yetkililerinin Milli Takım formasını giydirmek için sürekli olarak aradıklarını ifade etti. Genç eldiven, “Bir kere Moldova Milli Takımı’nın hazırlık kampına katılmıştım ve maç oynamadan dönmüştüm. Şu an hala Moldova Milli Takımı’na çağırıyorlar. En son 1 ay önce Moldova Ümit Milli Takımı’na davet ettiler ve beni orada görmek istediklerini söylediler. Böyle bir düşüncem olmadığını söyledim. Israrla kabul etmeyeceğimizi söylesek de ailemi de her ay arıyorlar.” diye konuştu.

Deniz Ertaş'ın annesinden dolayı Moldova vatandaşlığı da bulunuyor.

90663570-921842491589475-2291629819969929216-n.jpg

  • Deniz Ertaş ve annesi Natali Ertaş

AVRUPA EKİPLERİNİN RADARINDA

Süper Lig ekiplerinin yanı sıra Avrupa’dan Sassuolo ve Lille kulüplerinin de takibinde olan genç eldiven transfer iddiası ve hedefleriyle ilgili olarak, “Bu kulüplerle ilgili benim de kulağıma gelen bazı duyumlar oldu. Şu an ilk hedefim Konyaspor’da daha fazla forma şansı bulmaktır. Ardından Konyaspor’a para kazandırarak Avrupa’ya transfer olmak istiyorum. İnşallah bir gün bu hayalimi gerçekleştirmek nasip olur.” dedi.

Hedefinin A Milli Takım’ın kalesini korumak olduğunu ifade eden Deniz, örnek aldığı kalecinin de Ederson Moraes oluğunu sözlerine ekledi.

Deniz Ertaş'ın Konyaspor'la 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.