Deniz İndibi adaylığını açıkladı

Deniz İndibi adaylığını açıkladı
Deniz İndibi, Cumhuriyet Halk Partisi Selçuklu ilçesi seçim kongresinde, Selçuklu ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP İl binasında gerçekleştirilen basın toplantısına CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç ,CHP eski Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt ve parti üyeleri katıldı.

CHP Selçuklu ilçesine seçilen ilk kadın başkan olmak istediğini dile getiren Deniz İndibi,  “2012-2015 yılları arasında CHP Konya il kadın kolları başkanlığı görevini yaptım. 25. Ve 26. Milletvekili Adayı oldum. 11. Kadın Kolları Kurultay delegeliği yaptım. Halen de CHP Konya il yönetim kurulu üyesi ve kurultay delegesiyim. Konya’nın seçilmiş ilk kadın ilçe başkanı olmak için desteklerinizi bekliyorum” dedi.

‘SELÇUKLU’YA KADIN ELİ DEĞSİN’

‘Şimdiye kadar yapılmayanları yapmak için aday oldum’ diye konuşan İndibi, “Selçuklu ilçemiz Türkiye’de birçok ilden büyük olan en büyük merkez ilçemizdir. Emeklilerle ilgili çalışma grupları kurarak onlara daha güzel hizmetler verebiliriz. Çalışanlar, gençler ve kadınlarla ilgili çalışma gurupları kurarak, kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha aktif hale getirebiliriz. Ülkemiz yangın yeri. Kadınlarımız her gün öldürülüyor. Ekonomi iflas etmiş durumda olup, insanlarımız geçim sıkıntısı yaşıyor. Hal böyle iken bir kadın olarak sessiz kalamazdım” şeklinde konuştu.  (Ayşegül Ertul)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.