DenizBank ile voleybol fırtınası İtalya'da esti

DenizBank ile voleybol fırtınası İtalya'da esti
- DenizBank Genel Müdürü Ateş:"Yola çıkarken son yıllarda uluslararası arenada başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Türk voleybolunun dünya çapında bir marka haline gelmesine; voleybol ile spor kültürünün tabana yayılmasına destek vermeyi amaçlamıştık"


MONTICHIARI (AA) - DenizBank'ın 2013 yılında imzaladığı anlaşma ile 3 yıl boyunca isim hakkına sahip olduğu, dünya voleybolunun en saygın kulüp şampiyonası Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde sezon, İtalya'nın Montichiari kentinde yaşanan Dörtlü Final heyecanıyla sona erdi.

Dörtlü Final'de Rusya'dan Dinamo Kazan, İtalya'dan Pomi Casalmaggiore ve Türkiye'den Fenerbahçe Grundig ile VakıfBank takımları mücadele etti. 24 takımla başlayan sezonun sonunda şampiyonluğa ulaşan ekip ev sahibi İtalyan temsilcisi oldu.

DenizBank, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) ile yaptığı iş birliği sonucunda 2014-2015 sezonundan itibaren erkekler ve kadınlar voleybolunda Avrupa'nın en prestijli turnuvasına isim sponsoru olmuştu. Bankanın spora yönelik yatırımlarını Türkiye sınırları dışına, Avrupa'ya taşıdığı bu iş birliği, Türk voleybolunun sürdürülebilir geleceği adına da önemli bir gelişme olarak kaydedilmişti.


- Ateş: "Spor kültürünün tabana yayılmasına katkı sağlıyoruz"


DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, yaptıkları yatırımlarla spor kültürünün tabana yayılmasına katkıda bulunduklarını söyledi.

Montichiari'deki Dörtlü Final heyecanına yerinde tanıklık etmekten büyük mutluluk duyduklarını aktaran Ateş, DenizBank olarak kuruldukları tarihten bu yana finansal hizmetlerdeki başarıları ile yetinmediklerini, ülkenin ihtiyaç haritası doğrultusunda kültür-sanat, spor ve eğitim alanlarında önemli yatırımlar yaptıklarını anlattı.

CEV Şampiyonlar Ligi'nin isim sponsorluğunda üçüncü yıllarını doldurduklarını belirten Ateş, şunları kaydetti:

"Yola çıkarken son yıllarda uluslararası arenada başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Türk voleybolunun dünya çapında bir marka haline gelmesine; voleybol ile spor kültürünün tabana yayılmasına destek vermeyi amaçlamıştık. Bugün geldiğimiz noktada bu hedef doğrultusunda güçlü ve emin adımlarla ilerlemiş olmanın haklı gururunu taşıyoruz."

CEV Başkanı Aleksandar Boricic ise DenizBank'ın ana sponsorluğu çerçevesinde gerçekleştirdikleri iş birliğinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Üç yıldır süren iş birliği neticesinde Şampiyonlar Ligi'nin itibarını daha üst seviyelere taşıdıklarını belirten Boricic, "CEV ve DenizBank üç yıldır el ele vererek, Avrupa'nın en elit şampiyonlarından CEV Şampiyonlar Ligi'nin itibarını artırmak için çalışıyor. Gururla söyleyebiliriz ki bu amacımıza ulaştık." ifadelerini kullandı.

Boricic, Avrupa'nın en iyi voleybol oyucularının üstün performanslarıyla güzel bir ambiyansı bir araya getiren CEV Şampiyonlar Ligi'nin, kulüp bazında dünyanın en prestij şampiyonası olduğunu kanıtladığını sözlerine ekledi.


- DenizBank, sporun ve sporcunun yanında


DenizBank, sporun her dalının Türkiye'de gelişimini, spor kültürünün mümkün olduğunca geniş bir tabana yayılmasını desteklemek amacıyla futbol başta olmak üzere tüm branşlara önemli yatırımlar yapıyor.

Yatırımlar vasıtasıyla, amatör spor takımlarının gelişimine ve dolayısıyla Türkiye'nin spordaki varlığını güçlendirmesine katkı sağlayan DenizBank, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'un yanı sıra Anadolu kulüplerine de finansal destek veriyor.

DenizBank'ın ayrıca Taraftar Kart portföyü ve Türkiye'deki Manchester United taraftarlarına özel tasarladığı "Manchester United Bonus Card"ı bulunuyor.

Taraftar kart sayısı bugün itibarıyla 197 bine ulaşan DenizBank, spor kulüplerine sağladığı 415 milyon dolar kredi hacmi ile sektör lideri konumunda bulunuyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.