Denizli Basket 69-Konyaspor Basketbol: 86

Denizli Basket 69-Konyaspor Basketbol: 86
Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 7. haftasında Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’i deplamanda  86-69 yenerek liderliğini sürdürdü

 

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 7. haftasında Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’i deplamanda  86-69 yenerek liderliğini sürdürdü. TBL 7. hafta açılış mücadelesinde Merkezefendi Beledyesi Denizli Basket'e konuk olan Konyaspor Basketbol 11 farktan geri gelerek karşılamayı 86-69 kazandı.

GERİDEN GELDİ

Maça iyi başlayan ev sahibi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ilk çeyrek 26-19 önde kapattı. 2. çeyrekte önce farkı kapatan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, soyunma odasına 1 sayı farkla 34-33 önde gitti. 3.çeyrekte farkı biraz daha açan yeşil-beyazlılar son çeyreğe 55-51 önde girdi. Son çeyreğe çok başlayan Konyaspor farkı açtı. Yeşil-beyazlılar mücadeleyi 86-69 kazandı.

OĞULCAN BAYKAN’DAN DOUBLE DOUBLE

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da Oğulcan Baykan 18 sayı, 14 ribauntla double double yaparken 6 da asist üretti ve maçın yıldızı oldu. Yeşil-beyazlılarda Kaan Sarıaslan 17, Duşan Cantekin 14, Hazer Avci ve Erkin Şenel 12,  Murat Can Esen 11 ve Cengiz Aydın Ergen de 2 sayıyla mücadeleyi tamamladı.  Ev sahibi ekipte ise Ümit Sonkol 18 sayıyla en çok skor üreten isim oldu.

5. GALİBİYET

Bu sonuçla birlikte üst üste 5. galibiyetini alan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, liderliğini devam ettirdi. Yeşil-beyazlılar Türkiye Basketbol Ligi’in 8. haftasında Akhisar Belediyespor’u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.