Denizlispor Basın Sözcüsü Özpek:

Denizlispor Basın Sözcüsü Özpek:
"Vartaş Elazığspor karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyoruz"

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un basın sözcüsü Yasin Özpek, "Vartaş Elazığspor karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyoruz" dedi.
Özpek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcuların antrenman performansından memnun olduklarını, bunun Vartaş Elazığspor maçında sahaya yansıyacağına inandıklarını belirtti.
Üst lige yükselme mücadelesi veren bir takıma karşı deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Özpek, "Biz de ligde kalma mücadelesi veriyoruz. İyi bir kadromuz var. Vartaş Elazığspor karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyoruz. Elazığspor maçından alacağımız 3 puan, çıkışımızın başlangıcı olacak. Bunu da başaracağız" diye konuştu.
Denizlispor'un küme düşmeyeceğine inandığını ifade eden Özpek, bu konuda teknik ekip ve futbolculara güvendiklerini kaydetti.
Özpek, zorlu sürecin camianın kenetlenmesiyle aşılacağını kaydederek, "Hedefimiz takımı ligde tutmak. Denizlispor, çok büyük bir camia. Birlik ve beraberlik içinde olursak hedefimiz bize uzak değil. Yeter ki camia hedef doğrultusunda kenetlensin" diye konuştu.
Yasin Özpek, 7 Şubat Pazar günü deplasmanda yapacakları Vartaş Elazığspor maçında, sakatlığı süren Veli Acar'ın görev alamayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.