Denizlispor Basın Sözcüsü Özpek:

Denizlispor Basın Sözcüsü Özpek:
"Göztepe maçından alacağımız 3 puan, alt sıralardan kurtulmamız için önemli bir adım olacak"

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un basın sözcüsü Yasin Özpek, İzmir'de yarın oynayacakları Göztepe maçından alacakları 3 puanın, ligde alt sıralardan kurtulmaları için önemli bir adım olacağını söyledi.

Özpek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik ekip değişikliğinin takıma olumlu yansıyacağına inandığını belirtti. Takımdaki futbolcuların morallerin üst seviyede olduğunu ifade eden Özpek, Göztepe maçında teknik ekibe ve futbolculara güvendiklerini anlattı.

Göztepe'nin çok zorlu bir deplasman olduğunu kaydeden Özpek, "Göztepe maçına iyi hazırlandık, güzel bir karşılaşma olacak. Her iki takımında bir hedefi var. Bizim acil puanlara ihtiyacımız var. Onun için Göztepe maçında alacağımız sonuç bizim için çok önemli. Göztepe maçından alacağımız 3 puan, alt sıralardan kurtulmamız için önemli bir adım olacak. Deplasmanda bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Özpek, bütün taraftarların takımın etrafında birlik olması gerektiğine işaret ederek "Birlik olursak neleri başarabileceğimizi her zaman kanıtlamış bir takımız. Denizlispor, birlik olarak tüm zorlukları aşabilecek büyük ve köklü bir kulüptür. Biz takımızın küme düşmeyeceğine inanıyoruz, bunu da sezon sonu herkes görecek" diye konuştu.

Öte yandan Denizlispor kafilesi, yarın oynayacağı Göztepe maçı için İzmir'e gitti.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.