Denizlispor-Göztepe Maçının Ardından

Denizlispor-Göztepe Maçının Ardından
Denizlispor Teknik Direktörü Altıparmak:- "Kaybettik, bunun için çok üzüntülüyüz"- Göztepe Teknik Direktörü Diyadin:- "Geçen hafta hak etmediğimiz bir mağlubiyetten sonra önemli bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz"

PTT 1. Lig'de sahasında Göztepe'ye 2-1 yenilen Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, son haftalarda iyi oyun oynamalarına rağmen bunu skora yansıtmada sıkıntı yaşadıklarını belirterek, maçı kaybettikleri için çok üzüntülü olduklarını söyledi. 

Altıparmak, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maça çok iyi hazırladıklarını, karşılaşmanın 80. dakikasına kadar iyi çalıştıklarını, sahada taktiği mükemmel uyguladıklarını dile getirdi. 

İkinci yarıda farkı yakalayacak pozisyonlar bulduklarını fakat bunları değerlendiremediklerini dile getiren Altıparmak, şunları söyledi:

"Ne yazık ki son vuruşlardaki beceriksizliğimizden karşılaşmayı 2-0'a getiremedik. Rakibimiz ceza sahamız içindeki karambolden durumu eşitledi. Yine aynı pozisyonda 2. golü yedik. Maçı kaybettik, bunun için çok üzüntülüyüz. Maçının başından sonuna kadar kurguladığımız oyunu yaptık ama maçın sonucunu Göztepe ve bizden oyuna dahil olan oyuncular belirledi. Göztepe'de sonradan giren oyuncular, maçın kendilerine çevrilmesine katkı sağladı. Bizim aldığımız oyuncular ise maça konsantre olamadı ve başaramadı. Kaybettik, yapacağımız bir şey yok, oyuncularımızla tekrar konuşacağız."

 

- Göztepe cephesi

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, Denizlispor'un kontratak futbolla galibiyet aramasının kendi oyun sistemlerini bozduğunu söyledi. 

Karşılaşmanın ilk 60 dakikasında çok iyi futbol oynamadıklarını ve pozisyon üretmedikleri vurgulayan Diyadin, "Maçın 60. dakikasından sonra oyuncu değişikliklerimizin maçı kazanmamıza katkısı oldu. Geçen hafta hak etmediğimiz bir mağlubiyetten sonra önemli bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Denizlispor'a başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.