Denizlispor Kulübü Asbaşkanı Özpek:

Denizlispor Kulübü Asbaşkanı Özpek:
"Bizim için dönüm noktası olan bir maç kazandık"

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig'de Alima Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Denizlispor'un asbaşkanı Yasin Özpek, kendileri için dönüm noktası olan bir maçı kazandıklarını bildirdi.

Özpek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir oyun sergiledikleri Alima Yeni Malatyaspor maçından galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Futbolcuları ve teknik heyeti kutlayan Özpek, şöyle konuştu:

"Futbolcularımız Alima Yeni Malatyaspor maçında sahada büyük özveriyle mücadele ettiler. Birçok gol pozisyonuna girdik ve bunların ikisini değerlendirdik. Oynadığımız futboldan daha çok bizim için skor önemliydi. Son iki haftada aldığımız mağlubiyetlerin ardından Alima Yeni Malatyaspor galibiyeti bizi kendimize getirdi, rakiplerimizle puan farkını kapattık. Bizim için dönüm noktası olan bir maç kazandık. Biz her maçımızı final olarak görüyoruz."

Özpek, milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirterek, "2 Nisan'da oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçı her iki takım açısından çok önemli. Bu zorlu karşılaşmayı kazanarak, ligde kalma mücadelesinde rakiplerimizin bir adım önüne geçeceğimize inanıyorum." dedi.

Denizlispor, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına 24 Mart Perşembe günü başlayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.