Deplasmanda puan avı

Deplasmanda puan avı
Konyaspor, ligin 2. hafta karşılaşmasında bu akşam Antalyaspor’a konuk olacak. Antalya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 21.45’te başlayacak. Müsabakayı İzmir bölgesi hakemlerinden Alper Ulusoy yönetecek

Haber: Hasan Yıldırım

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında bu akşam Antalyaspor’a konuk olacak. İlk haftada ligin yeni ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk eden yeşil-beyazlılar, rakibini 3-2 mağlup ederek sezona galip başlamıştı. Konyaspor, bu akşam oynanacak Antalyaspor maçını da kazanarak sezona 2’de 2 galibiyet yaparak başlamak istiyor. Saat 21.45’te başlayacak karşılaşma Antalya Stadyumu’nda oynanacak.

DÜDÜK ULUSOY’DA

Antalyaspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı, İzmir bölgesi hakemlerinden Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Volkan Ahmet Narinç üstlenecek. Serkan Tokat ise müsabakada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

KONYA’DA 1, ANTALYA’DA 2 EKSİK

Bu akşam oynanacak Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında, her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Konyaspor’da stoper Petar Filipovic sakatlığı nedeniyle forma giyemezken, Antalyaspor’da ise orta saha oyuncularından Zeki Yıldırım aynı durumdan dolayı maça çıkamayacak. Öte yandan kart cezalısı Charles da Antalyaspor’un bu maçta forma giyemeyecek diğer oyuncusu olacak.

MUHTEMEL 11’LER

ATİKER KONYASPOR

Serkan Kırıntılı

 

Nejc Skubic

Ali Turan

Uğur Demirok

Ferhat Öztorun

 

Volkan Fındıklı

Jens Jonsson

Ömer Ali Şahiner

Moryke Fofana

 

Adis Jahovic

Mustapha Yatabare

 

ANTALYASPOR

Ruud Boffin

 

Diego Angelo

Ondrej Celustka

Nazım Sangare

Birkan Öksüz

 

Yekta Kurtuluş

Danilo

 

William Vainqueur

Hakan Özmert

Maicon

 

Souleymane Doukara

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.