Deprem bölgesinde meraklandıran görüntü! Obrukların içinden geliyor (VİDEOLU)

Deprem bölgesinde meraklandıran görüntü! Obrukların içinden geliyor (VİDEOLU)
Asrın felaketinin en büyük yıkımı yaptığı Hatay'ın Hassa ilçesinde oluşan obrukların içinden zaman zaman çıkan sıvı, bölge halkını meraklandırdı.

Depremin vurduğu Hatay'ın Hassa ilçesinde oluşan obrukların içerisinden zaman zaman çıkan sıvı, bölge halkını meraklandırdı.

Asrın felaketinin en büyük yıkımı yaptığı Hatay'da çeşitli bölgelerde zaman zaman obruk oluşumları gerçekleşiyor. Hassa ilçesi Katranlık Mahallesi de obruk oluşumlarının sıklıkla görüldüğü noktalardan birisi durumunda. Katranlık Mahallesi'nde oluşan obruklardan zaman zaman çıkan sıvı madde ise bölge halkını meraklandırdı.

aw108528-01.jpg

"YAKLAŞIK 1 AY SİMSİYAH AKTI"

Katranlık Mahallesi Muhtarı Hidayet Solak, obruk içerisinden çıkan suyun renginin siyah olduğuna dikkat çekerek, "Bu obruklar depremden sonra oluştu. Deprem günü aşağıda açılmıştı, bu şekilde. Obruktan bir su çıktı, yaklaşık 1 ay simsiyah aktı su. Aynen mazot renginde aktı su. Sonra baktık suya yanıksı bir koku var. Dokunduğun zaman elin yağlı gibi oluyordu. O su yaklaşık bir buçuk ay simsiyah aktı. Burada 20 gün oldu, oluşalı. Aynı şekilde yukarıda 2 tane ve burada açıldı onlar da yeni açıldı. Bu şekilde obruk oluştu ve 3 tane daha var" dedi.

aw108528-03.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.