Derbi maçın ardından

Derbi maçın ardından
- Galatasaraylı futbolcu Podolski:"(Attığı golün iptali) Ofsayt değildi. Bizim açımızdan böyle bir golün verilmemiş olması acı verici"


İSTANBUL (AA) - Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maçta, attığı golün ofsayt gerekçesiyle sayılmamasının yanlış bir karar olduğunu savundu.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Alman oyuncu, pozisyonun değerlendirilmesinin zor olmadığını ileri sürerek, "Ofsayt değildi. Bizim açımızdan böyle bir golün verilmemiş olması acı verici. Tribünde taraftarların hepsi görmüştür. Golü atmış olsak 1-0 öne geçmiş olacaktık. Sonucu etkileyen böylesine bir karar verilmesi yazık oldu." dedi.

Galatasaray'ın beraberliğe sevindiği iddialarına değinen Podolski, şunları söyledi:

"Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil. Kazanmak için çıkıyoruz. Birkaç pozisyonumuz vardı. Kendi sahamızda berabere kaldığımız için asla sevinmedik. Kazanmak istiyorduk. Kesinlikle herkesin üzgün olduğunu düşünüyorum. Hiçbir oyuncu sevinmedi, birbirini tebrik etmedi. Sevinç gösterisinde bulunmadı. Belki onlar bir puan aldıkları için mutlu olmuşlardır."

Kendisinin şampiyonlukta Beşiktaş'ı favori göstermesiyle ilgili ifadelerine açıklık getiren Lukas Podolski, "Sonuçta önce Fenerbahçe ile oynuyoruz. Tabii ki, bunun bu şekilde manipüle edilmesini anlayabiliyorum. Alakası yok. Bu şekilde yansıtılması yanlış. Lig sıralamasında kim birinci ise onu favori gösteriyorum. Beşiktaş birinci. Şu anda 5 puan farkla lider. Benim lig liderini şampiyonlukta favori göstermemden doğal bir şey olamaz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.