Derbi Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

Derbi Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu
Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı elde ettiği 2-0'lık galibiyet, sosyal medyanın gündemine oturdu

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek rakibine karşı sahasında kaybetmeme serisini 18 yıla çıkarması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sarı-lacivertlilerin, Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie'nin birisi penaltıdan olmak üzere attığı 2 golle kazandığı derbinin ardından Twitter'da "Türkiye trend topic" listesinde, "Tebrikler Fenerbahçem", "Van Persie", "Josef de Souza", "Sabri", "Volkan", "Cavanda", "Eren Derdiyok", "Alper Potuk", "Kadıköy", "Riekerink Bey", "Emenike" ve "Cüneyt" gibi konu başlıkları ilk 20 içerisinde yer buldu.

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel'in, Twitter'da saat 22.15'teki "İşte böyle her sene böyle 18" yazılı mesajı, 11 bin 600 kez paylaşıldı ve 15 bin 100 beğeni aldı.

Ayrıca, Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray'a kaybetmeme serisinin 18 yıla çıkması da sosyal medyada esprilere konu oldu.

-"Öğrenilmiş çaresizlik"


Fenerbahçe Kulübünün resmi Instagram hesabından yaptığı, "öğrenilmiş çaresizlik" mesajının yer aldığı paylaşımı, 68 bin beğeniyi geçti.

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un resmi Instagram hesabından yaptığı "İşte böyle her sene böyle 18" yazılı paylaşımı 50 bini, Ozan Tufan'ın aynı paylaşımı ise 16 bini aşkın beğeni aldı.

Futbolculardan Josef de Souza'nın, "This is Kadıköy, This is Fenerbahçe" yazılı paylaşımıyla ilgili beğeniler de 16 bini aştı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.