Derbide Fener'e 3-2'lik şok

Derbide Fener'e 3-2'lik şok
 Editör
Fenerbahçe Trabzonspor derbisi şaşırtan bir sonuç ile sonuçlandı. Kadıköy'de 26 yıl sonra bir ilk yaşandı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Karşılaşma konuk Trabzonspor'un 3-2'lik üstünlüğü ile sonlandı.

Trabzonspor'un golleri 10' Paul Onuachu, 46' Berat Ozdemir, 47' Nicolas Pepe ve Enis Destan gelirken Destan'ın golü faul sebebiyle iptal edildi, Fenerbahçe'nin gollerini Dusan Tadic ve 90' Dusan Tadic kaydetti.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Djiku, Becao ve Fred'in yokluğunda Livakovic, Osayi, Samet, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Zajc, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko on birini tercih etti.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ise Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Denswill, Eren, Mendy, Berat, Abdülkadir, Pepe, Visca, Onuachu on birini tercih etti.

Trabzonspor, Fenerbahçe deplasmanında 26 yıl sonra kazandı. Bu sezon 6. galibiyetini aldı ve puanını 19 yaptı.

Fenerbahçe ise bu sezon ilk kez puan kaybı yaşarken, 30 puanda kaldı. Sarı lacivertliler lider girdiği haftaya 1 puan farkla Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada bitirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.