Derdinden yatağa düştü!

Derdinden yatağa düştü!
Deniz Seki’yi zor gününde yalnız bırakmayan nişanlısı Faruk Salman'a ne oldu?

6 ay kaçak hayatı yaşayan nişanlısı Deniz Seki'ye zor günlerinde kol kanat gerip yalnız bırakmayan Faruk Salman rahatsızlandı. Makaron'un haberine göre; ünlü şarkıcıyı Salman'ın yakalattığı iddia edilmişti. Hatta Deniz Seki'nin Salman'ı kastederek ‘Artık kimseye güvenim kalmadı’ dediği, nişanlısına kızgın olduğu yazılmıştı.

Salman'ın, salı günü de Deniz Seki'nin ziyaretine gitmemesi bu iddiayı güçlendirdi. Şarkıcının kardeşleri Serdar ve Serkan, menajeri Özgür Aras cezaevinin yolunu tutarken gözler ister istemez Faruk’u aradı. Ancak asıl gerçek ortaya çıktı... Faruk Salman rahatsızlanmış, bu stresli dönem onu yataklara düşürmüş. Tansiyonu sürekli oynuyormuş. Daha önce kalp ameliyatı geçirdiği için yakınları yatıp dinlenmesini söylemiş. Yine de onlara kulak asmayarak nişanlısının yanına gitmek istemiş. Deniz’in kardeşi Serdar devreye girerek gelmemesi konusunda Faruk’u ikna etse de yine dayanamamış. Deniz’le özel izinle görüşme yapmak için savcılığa başvurmuş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.