Dere ve Ereğli fire vermedi

Dere ve Ereğli fire vermedi
Meram Çıtır Simit Amatör Küme Süper Grup’ta 3. hafta maçları önceki gün oynanırken birbirinden zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar neticesinde Anadolu Derespor ve Ereğlispor 9’ar puanla zirvede yer aldılar.

Meram Çıtır Simit Amatör Küme Süper Grup’ta 3. hafta maçları önceki gün oynanırken birbirinden zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar neticesinde Anadolu Derespor ve Ereğlispor 9’ar puanla zirvede yer aldılar. Bu hafta ikisi merkezde olmak üzere oynanan 6 maçın 3’ünü ev sahibi takımlar kazanırken, bir maçta deplasman ekibi (Kadınhanı Belediye) güldü, diğer iki maç ise berabere tamamlandı. Bu hafta fileler 13 kez havalandırılırken, Anadolu Derespor 9 puan ve +6 averajla zirvede yer aldı. Aynı puana sahip Ereğlispor haftayı ikinci sırada geçerken, bu takımları ligin diğer yenilgisiz iki ekibi Ç. Çumra ve Selçukspor takip ediyor. Süper Grup’ta üç takımın galibiyeti bulunmazken, Y. Emirgazi puanı olmayan tek takım olarak 3. haftayı tamamladı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.