“Derley ile görüştük”

“Derley ile görüştük”
Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan basın transferler hakkında konuştu.

Mücahit Yaprakcı

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan basın transferler hakkında konuştu. Kayserispor’un Benfica’dan transfer ettiği Vanderley Dias Marinho ile görüştüklerini ancak Konyaspor’un verdiği ücretin yüzde 50 oranında fazla veren Kayserispor’un oyuncuyu aldığını söyledi. Mehmet Güven hakkında da kesin konuşan Başkan Şan, “Mehmet Güven’in menajeri ile görüştük. Mehmet Osmanlıspor’da oynamak istemiş bizde saygıyla karşıladık. Mehmet Güven defteri Konyaspor adına kesin olarak kapanmıştır” dedi. “İç transferi sezon bittikten hemen sonra ilgili oyuncuların menajerleri ile bir araya geldik. Murat Erdoğan ve Selçuk Aksoy iç transfer konusunu daha transfer sezonu açılır açılmaz bitirdiler” dedi. Şan ayrıca, transfer döneminde tamamen teknik heyeti raporlarına göre hareket ettiklerini belirtirken, “İlginçtir, biz daha fazla transfer yapalım dedikçe teknik heyet yeterli olduğunu söyledi. Bunu çoğu bölge için yaşadık” dedi.

“KALICI GELİR SAĞLAMAK İSTİYORUZ”

Yeni sezon öncesi sponsor çalışmalarını hızla sürdüren Torku Konyaspor’da Başkan Ahmet Şan yeni sponsorlar ve gelecek hedefleri hakkında da konuştu. Başkan Şan, “Sponsor için biz rica ile iş yapıyoruz. İstanbul takımlarının stadyum veya isim sponsorluğu var ama Konya’da bu işler rica minnetle oluyor. Geçtiğimiz günlerde İttifak ile sözleşme yeniledik, Konya Çimento bu sene yeni dahil oldu sponsor olarak, Seydişehir Alüminyumdan biraz destek alıyoruz. Medaş ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Ancak bu sponsorlar ancak sezon bütçesini kısmen karşılayabilecek olan girişimler” dedi. Borç yapısı hakkında da konuşan Şan, “Konyaspor’un 42 milyondan 30 milyona düşürülen borç yapısının 10-12 milyon civarına düşürülmesi lazım. Bunun için de bazı çalışmalarımız var. Fatih Yılmaz ile birlikte çalıştığımız bir proje var, Konya’daki bazı gayrimenkuller hakkında. Şehrimizin büyükleri de kolaylık sağlarsa biz Konyaspor’a kalıcı gelir sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.