Dev Kartal koltuğu bırakmadı

Dev Kartal koltuğu bırakmadı
Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi’nin (TBL) 6. haftasında, Semt 77 Yalovaspor’u ağırladı

 

dev kartal koltuğu bırakmadı

 

 

 

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi’nin (TBL) 6. haftasında, Semt 77 Yalovaspor’u ağırladı. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini yeşil-beyazlı temsilimiz 23-22 önde kapattı. Çekişme ikinci çeyrekte de devam etti ve taraflar soyunma odasına 39-39’luk skorla gitti. Mücadele ve çekişmenin kaldığı yerden sürdüğü 3. çeyreği Konyaspor Basketbol, 61-59 önde kapatmayı başardı. Son çeyrekte üstünlüğünü koruyan Konyaspor Basketbol,  mücadeleden 90-83 galip ayrıldı.

OĞULCAN’DAN DOUBLE DOUBLE

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da; 15 sayı 10 asist ve 5 ribauntluk performansıyla double double yapan Oğulcan Baykan ile15 sayı 9 ribaunt 6 asistlik performans sergileyen Hazer Avcı ve 24 sayı 5 ribauntluk performans ortaya koyan Duşan Cantekin galibiyetin mimarı isimler oldu. Yeşil-beyazlılarda; Murat Can Esen 12, Erkin Şenel 10, Kaan Sarıaslan 9, Mustafa Ali Baran 3, Cengiz Aydın Ergen de 2 sayıyla skora katkı yaptı. Konuk Semt 77 Yalovaspor’da ise Lamont da Sean Jones 23 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.

LİDERLİĞE DEVAM

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, bu sonuçla ligdeki 5. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürdü. Yeşil-beyazlılar ligin 7. haftasında Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’le deplasmanda karşı karşıya gelecek. 27 Kasım 2020 Cumartesi günü Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 18.00’a başlayacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.