DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Konya'da sarı kart gösterdi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Konya'da sarı kart gösterdi
 Muhabir
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Konya programı kapsamında partisinin Konya genelindeki adaylarının katılımıyla düzenlediği basın toplantısının ardından Konya'daki seçim çalışmalarını başlattı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Konya'nın Kulu, Cihanbeyli ve Altınekin ilçelerinde yaptığı ziyaretlerin ardından partisinin Konya teşkilatının düzenlediği programa katıldı. Konya'da bir otelde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Genel Başkan Ali Babacan, DEVA Partisi'nin Konya adaylarını tanıttı.

BABACAN: ADALET VE HAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

dsc-0563.jpg

Konya'dan kadınlara, asgari ücretlilere, beyaz yakalılara, mavi yakalılara, emeklilere seslendiklerini belirten DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, "Hakka inananlara, adalet isteyenlere, zenginlik talep eden herkese sesleniyorum. Sizin yeriniz burası kardeşim. Eğer kendin siftah yapamıyorsan, komşu siftah yapmadı diye canın sıkılıyorsa, öğrenci kardeşim korkmadan konuşmak istiyor medyadan seslenmek istiyorsan, insanca koşullarda iyi yurtlarda yaşamak istiyorsan, yerin burası. Çalışan kardeşim, ay başında maaşını alıp da bir hafta 10 gün sonra maaşının tükenip bittiğini görüyorsan, kafanı yastığa borç harç düşünmeden koymak istiyorsan, hasta olduğunda işe nasıl gideceğini düşünüyorsan, hastanede randevu bulup bulmama endişesine kapılmak istemiyorsan, senin yerin burası. Siyasi görüşüne bakmadan, çalışanın yanında olan, hakkı adaleti savunan, demokrasinin özgürlüklerin yanında olan herkesin yeri DEVA'dır. Adil, haktan, adaletten yana olacağız ve Allah'ın izniyle kazandığımız belediyelerle yönetim anlayışımızı öyle güzel göstereceğiz ki bizi öyle işaret edecekler" ifadelerini kullandı.

HEP BİRLİKTE SARI KART GÖSTERDİLER

Babacan, konuşmasının sonunda, partisinin il başkanı ve belediye başkan adayları ile birlikte sarı kart gösterip, "Yerel seçimlerde iktidara sarı kart gösteriyoruz, ikinci bir sarı kartı da inşallah genel seçimlerde göstereceğiz. İki sarı bir kırmızı eder" diye konuştu.

KARACA: KONYA'YA HAKKINI TESLİM ETMEK İSTİYORUZ

dsc-0558-001.jpgSon bir aydır sosyal medyada üzerinden Genel Başkan Ali Babacanı izlemekten yorulduklarını belirten DEVA Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Karaca, ‘’Şu anda sahadayken aktif olan bir parti olarak Türkiye'yi karış karış dolaşıyorsunuz. Geçtiğimiz hafta Osmanlı'ya başkentlik yapmış yerdeydiniz. Bugün Selçuklu’ya yıllarca başkentlik yapmış Konya'dasınız. Bursa programımızı sosyal medyadan izlemiştik. Bursa’da o tarihi kadim şehirde ne sıkıntılar varsa, aşağı yukarı Konya’da da o sıkıntılar var. Üstelik siyasette son 20 yılda, daha önceki dönemlerde de yine iktidardaki partilere en yüksek desteği veren illerden biri olmasına rağmen, Konya siyasetten bu zamana kadar beklediğini, hak ettiğini almadı" dedi.

DEVA PARTİSİ KONYA'DA SEÇİM STARTINI VERDİ

dsc-0557-001.jpgYerel seçimlerin startını verdiklerini belirten DEVA Partisi Konya İl Başkanı Hasan Bestil, "Bildiğiniz üzere yerel seçim çalışmalarımız başladık. Konya ilimiz Türkiye’de İstanbul’dan sonra ilçe sayısı olarak en fazla ilçeye sahip illerimizden birisi. Biz bu çalışmalar dahilinde en kısa sürede, en hızlı şekilde ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı açıklayan partilerden birisi olduk. Şu anda durmuş değiliz, hızlı bir şekilde diğer adaylarımızı da belirleme çalışmalarına devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.