DEVA Partisi'nden Pusula Gazetesi'ne ziyaret

DEVA Partisi'nden Pusula Gazetesi'ne ziyaret
 Editör
DEVA Partisi Konya Büyükşehir belediyesi Başkan Asayı Dr. Seyit Karaca ve yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Pusula Gazetesi'ni ziyaret etti.

DEVA Partisi Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Dr. Seyit Karaca ve yönetimi, Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay'ı ziyaret etti.

Gazeteciler Günü’nü kutlayan Seyit Karaca, diğer yandan DEVA Partisi’nin seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Karaca, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde DEVA Partisi’nin kendi adayıyla, kendi logosuyla gireceğini vurguladı. DEVA Partisi, Konya’da 31 ilçeden 5’inde ve Konya Büyükşehir Belediye’sinde aday olacak isimleri açıkladı. Seyit Karaca, Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

dsc-0162.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Başkan Karaca, görüşme esnasında Konya vatandaşının yaşadığı sorunları ve yapacakları çalışmalardan bahsetti. Karaca, Konya’nın ulaşım problemlerinden metro projesinin bir an önce yapılması gerektiğinden yapılması gerektiğinden bahsetti. Seçimi kazandıkları takdirde, Konya’nın bir ucundan bir ucuna kadar tüm sorunlara çözüm getireceklerini belirtti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlamak adına hem de DEVA Partisi'nin yerel seçimlerde Konya’da 32 adayla seçime gitme kararını açıkladıklarını belirten Başkan Karaca, ''5 adayımızı açıkladık, Büyükşehir adayı olarak kurucu il başkanı olarak benim başlattığım bir süreç var. İnşallah Konya’ya büyükşehirde yerel seçimlerde adayız. Bu vesileyle biz hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle bir tebrik de bulunalım hem de buna ilişkin yapacaklarımızdan söz edelim'' dedi.

KONYA'YA YENİLİK GETİRECEĞIZ

Karaca Konya halkına hizmet etmeye hazırlandıklarını belirterek, ''Siyaset demokrasilerde partilerin adaylarının yarışı her zaman yaşanacak bir şey. Genel seçim biter, yerel seçim yerel seçim biter, genel seçim. Bu süreç içerisinde biz partimizin kuruluşundan bu yana farklı bir siyaset anlayışı ve siyasi nezaket göstermeyi hep ilke olarak benimsedik. Genel başkanımızın mizacı da bizim yapımızda biraz bu çerçevede. Çünkü her şeyden önce insanız. O partiye, bu partiye mensup olmak insana bir katma değer veya bir eksiltme yapmaz. Belli kriterleri gözeten partiler açısından söylüyorum bunu. O nedenle bu çerçevede önce insan olmanın getirdiği asgari nezaketi gösterme zorunluluğuyla hareket etmeyi kendimize ilke edindik. Bu çerçevede Konya halkına Konya’ya hizmet etmeye hazırlanıyoruz. Ulaşım konusunda Konya'nın büyük problemleri bulunuyor. Hayatımız daha da kolaylaşmalı; ertelenen yatırımları tamamlayacağız. Ulaşımdan sosyal konuta, istihdama Konya'ya dokunacağız ve yenilik getireceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.