Deva Partisinden TÜRSAB’a Ziyaret

Deva Partisinden TÜRSAB’a Ziyaret
Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, Turizm ve seyahat Acentelerinin sorunları hakkında bilgi aldı.

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, Turizm ve seyahat Acentelerinin sorunları hakkında bilgi aldı.   Ziyaretlerinden dolayı Deva Partisi İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan, “Gerek ekonomik ve gerekse pandemi sürecinde sürekli çoğalan sorunlarımız var. Her zaman söylediğimiz gibi, pandemi sürecinde sorunlarımız yeterince sahiplenilmedir. Ülkemizin mevcut durumuna baktığımızda cari açığın kapatılmasında turizm sektörünün katkısının farkına varılsaydı diğer ülkelerde olduğu gibi, ülkemizde de gereken destekler verilerek, sahiplenilirdi. Birçok ülkede seyahat çeki desteği verilirken, bizde de uygulansaydı söylediğimiz hiçbir sorun kalmazdı. Diğer taraftan TÜRSAB ile Turizm Bakanı arasındaki anlaşmazlıktan dolayı finansmana ulaşmakta mümkün gözükmüyor.Turizm sektörüyle birlikte, özellikle pandemi sürecinde önemi artan sağlık turizmine planlı ve sağlıklı bir destek verilmelidir” dedi.

KONYA TURİZMİNİN GELİŞMESİ İÇİN NE GEREKİRSE YAPACAĞIZ

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “Konya turizminin gelişmesi için ne gerekirse yapacağız. Sorunlarınızın takipçisi olacağız. Özellikle Konya dışında yapılan Şeb-i Arus programlarını uygun bulmuyoruz. Hz. Mevlana şehrimizde ise, bu programın başka bir şehirde yapılmasının karşısındayız. Bunun önüne geçilmesi anlamında elimizden geleni yapacağız. Deva Partisi olarak Konya turizminin gelişmesi için üzerimize düşen her görevi yerine getireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.