Deva’dan CHP’ye İadeyi Ziyaret

Deva’dan CHP’ye İadeyi Ziyaret
CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve yönetim kurulu üyelerine, Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve yönetim kurulu üyeleri iadeyi ziyarette bulundu.

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve yönetim kurulu üyelerine, Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve yönetim kurulu üyeleri iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette, ülkenin ve Konya’nın sorunlarıyla İzmir’deki deprem konuşuldu.Deva Partisinin ziyaretinden memnun olduklarını belirten CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş parti çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Şehrimizde ve ülkemizde siyaset biraz daha yumuşadı.  Olası bir seçimde oy geçişleri olabilir. Saha çalışmalarımızda halkımıza iktidarın yanlışlarını anlatarak, diyaloğumuzu arttırıyoruz” dedi. Ziyarette, Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca siyasi tercihlerin değiştiğini gördüklerini ifade ederek, “Gerek parti çalışmalarında gerekse esnaf ziyaretlerimizde Konya’da siyasi tercihlerin değişeceğini görüyoruz.  Vatandaşlarımız iktidarın yaptığı yanlışların farkındadır. Konya’da iç içe yaşıyoruz. Siyasi anlamda görüşlerimiz farklı olabilir. Ancak ülkemiz ve şehrimizin sorunlarının takibinde birlikte hareket edebiliriz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.