Devler “yavaş yavaş” geliyor

Devler “yavaş yavaş” geliyor
Hazırlık turnuvasında bekleneni veremeyen ve oynanan üç karşılaşmada da hücumda sayı atma sıkıntısı yaşayan Dev Kartallar, en kısa sürede buna çözüm bulmaya çalışacak. Diğer yandan yeni transferlerin katkısı ise teknik heyeti sevindirdi

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Uşak’ın ev sahipliğinde katıldığı Kurtuluş turnuvasında istenilen performansı sergileyemedi. Dev Kartallar turnuvada Demir İnşaat Büyükçekmece, Yeşilgiresun Belediyespor ve Muratbey Uşak Sportif ile karşılaşırken bu maçlardan galibiyet alamadan ayrıldı. Yeni kadrosu ile ilk kez rakipleri karşısında mücadele eden temsilcimiz, lig öncesi kendini görme fırsatı buldu. Bu karşılaşmalarda eksikliklerini gören yeşil-beyazlılar, özellikle rakipleri karşısında sayı sıkıntısı çektiği görüldü.

POTADA ORTALAMA 77.3 SAYI GÖRDÜ

Yeşil-beyazlıların başantrenörü Aziz Bekir, savunma anlamında oyuncularına uyarılarda bulunsa da potasında basit hatalar sonucunda istemediği sayıları gördü. Üç maçın toplamında potasında ortalama 77.3 sayı gören Dev Kartallar, rakip potaya ise ortalama 66.6 sayı atabildi. Hücumda sayı sıkıntısı çeken yeşil-beyazlılar, en kısa sürede bu sorunu da çözmeye çalışacak.

YENİLER UYUM SAĞLIYOR                     

Karşılaşmalarda dikkat çeken diğer konu ise yeni transferlerin takıma olan katkısı oldu. Geçtiğimiz sezonda da yeşil-beyazlı formayı giyen Amerikalı oyun kurucu Ernest Bremer, hazırlık karşılaşmalarında oldukça iyi performansı teknik heyeti sevindirdi. Bremer ile birlikte Johndre Jefferson, Brazelton, Lasan Kromah ile Plisnic sayı yükünü çeken isimler oldu. Yeni transferlerin takıma yavaş yavaş uyum sağladığı görülürken, ilerleyen haftalarda yeşil-beyazlıların tamamen sıkıntıları çözeceği belirtildi. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.