Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar...

Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar...
MHP lideri Devlet bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor....


İzmir Buca'dan Marmaris'e gitmek üzere yola çıkan minibüs şarampole yuvarlanmış 24 kardeşimiz hayatını kaybetmiştir. Hayatlarını kaybedenlere Alllahtan rahmet ailelerine sabır niyaz ediyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Korkaklar hiçbir devirde başarı ve zaferin mimarı olmamıştır. Zorluklara boyun eğmeyen kahramanlar ise tarih sayfalarını yazmıştır. Şartlar ne kadar ağır olsa da tarihsel mizan da kahramanlar zamanlar üstü kalmayı başarmıştır. Tarihte yüzyıllarca yaşayanlar maceraperestler değil kahramanlardır.

ATATÜRK'E DİL UZATANLAR...

Mustafa Kemal çağın dar kalıplarından taşan, milli ülkülere sırtını yaslayan büyük bir komutan eşsiz bir devlet adamıydı. Bu yüzden olacak ki Aziz Atatürk'e sürekli saldırılar olmuştur ihtimal odur ki arkası da kesilmeyecektir. Bir avuç sözde tarihçi Atatürk'e dil uzatmıştır. Merhum annesi ve manevi kızıyla ilgili dedikodular çıkmışlardır. Aziz Atatürk'e dil atanların yediği içtiği haramdır. Türkiye'nin yüz karası beşinci sınıf sözde tarihçiler, tarihi şahsiyetlerimizden ne istiyorlar? Atatürk'e çatmanın gerçek payesi nedir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.