Devrim Aksongur Anadolu’da

Devrim Aksongur Anadolu’da
Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Anadolu Selçukspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Anadolu Selçukspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Genç ve başarıya koşan bir kadro ile ligde yer almak adına çalışmalarını sürdüren Anadolu Selçukspor yönetim kurulu Kahramanmaraş Belediyespor’dan Devrim Aksongur ile ön protokol imzaladı. Daha önce Antalyaspor, Nazilli Belediyespor, Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor ve Kemer Tekirova Spor formalarını giyen Devrim Aksongur 3. ligde 160 maçta forma giydi.  1990 doğumlu stoper Devrim Aksongur geçtiğimiz sezon forma giydiği 33 maçta 2 kez de gol sevinci yaşadı. Genç ve gelecek vadeden futbolcuları kadrosuna katarak yeni sezonda ligde başarıya oynayan, aynı zamanda A takıma futbolcu hazırlamaya çalışan bir ekip olmak istediklerini belirten Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Eser: “Transfer döneminde bir yanlışa mahal vermemek adına ince eleyip sık dokuyoruz. Yönetim kurulumuz gereken araştırmaları yapıp belirlenen isimler üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Önceliğimiz gelecek vaat eden sporcuları kadromuza katarak önce Konya sonrasında da Türk futboluna bu yetenekleri kazandırmak olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.