Dilek kutusundan çıkan notla imam hayrete düştü

Dilek kutusundan çıkan notla imam hayrete düştü
Tokat'ta bir vatandaş Taşlıçiftlik Fatih Cami dilek ve istek kutusuna bir not bıraktı.

Tokat'ta bir şahıs Taşlıçiftlik Fatih Cami dilek ve istek kutusuna bir not bıraktı. Notu okuyan imam Mustafa Çakırtaş gördüğü manzara karşısında olana inanamadı.

3 yıldır Tokat Taşlıçiftlik Fatih Camiinin imamlığını yapan Mustafa Çakırtaş, dilek ve şikayet kutusuna bırakılan notları okumak istedi. Mektupları tek tek inceleyen imam okuduğu bir kağıt, mektup sonrası hayrete düştü. Dilek kutusunu kontrol ederken kutuda bir not ve 100 lira para bulan caminin imamı Mustafa Çakırtaş "Hocam ben cep telefonumu şarjım bitti, caminin elektriğinden kullandım. Rica etsem bu parayı elektrik faturasında kullanır mısınız. Hakka girmeyelim. Allaha emanet olun" yazan notu ve parayı sosyal medya hesabından paylaştı. Notu okuyanlar duygulandı.

MEKTUP BİZLERİ DUYGULANDIRDI

Fatih camiinde 3 yıldır görev yaptığını belirten imam Mustafa Çakırtaş; "Camimiz yol kenarında bulunduğu için buradaki insanları rahat etmeleri için elimizden geldiği kadar her türlü tedbiri almaya çalışıyor ve yardımcı oluyoruz. Vatandaşlarımızın telefonlarını şarj etmesi için de prizlerimiz dışarıda ve açıkta mevcuttur. Bununla alakalı halkımız ihtiyaç halinde kullanıyorlar. Bir şahsın yazdığı mektup bizleri gerçekten duygulandırdı. Bizlere yüzlerce mektup yazıyorlar. Bu mektupları vakit vakit inceliyoruz. Şikayetler varsa sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bu mektupta da bir kardeşimiz, arkadaşımız cep telefonu için kullanmış olduğu şarj nedeniyle kul hakkına girmemek için buraya bir not ve 100 TL para koymuş. Paranın miktarı önemli değil; ama kul hakkının ve devlet kamu malının hiçe sayıldığı son dönemlerde bu konuya vatandaşlarımızın dikkat etmesi, hala bu şuurun olması bizleri içten duygulandırdı. İnşallah herkes bu duyarlılığa sahip olur ve kimse kul hakkı yemez" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.