Direksiyon başında sızan sürücüyü polis güçlükle uyandırdı

 Konya’da direksiyon başında sızıp kalan alkollü sürücü, kendisini uyandırmak ve aracından indirmek için uğraşan polislere zor anlar yaşattı.

 Konya’da direksiyon başında sızıp kalan alkollü sürücü, kendisini uyandırmak ve aracından indirmek için uğraşan polislere zor anlar yaşattı.
Olay, saat 02.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Mahallesi Aziziye Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Aykut K. (39) alkol aldıktan sonra çalışır vaziyetteki minibüsün direksiyonunda sızdı. Yol kenarında park halindeki minibüs sürücüsünün direksiyon başında hareketsiz olduğunu fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, önce aracın kontağını kapattı ardından da direksiyon başında uyuyan sürücüyü uyandırmaya çalıştı. Polisin uzun süren çabasının ardından uyanan sürücü Aykut K., etrafında polis ve sağlık ekiplerini görünce aracından inmek istemedi. Aracından inmemek için polise direnen sürücü Aykut K., daha sonra ikna edilerek minibüsten indi. Polisin yardımıyla minibüsten indirilen sürücü bu kez de sağlık görevlilerinin müdahalesini kabul etmedi. Çevredeki vatandaşların ve polisin çabasının ardından ambulansa binen sürücü Aykut K., tedavi olmayı kabul etmeyerek ambulanstan indi. Alkollü sürücü daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar